Gość gość46 Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Witam Mam 11 lat i ostatnio zauważyłem że skórka nie schodzi mi z napletka.Boję się że mam stulejka a jeśli ją mam to gdzie mam sie udać i czy to da sie leczyć jakimiś maśćiami/ćwiczeniami byle nie operacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 O tym problemie należy poinformować rodziców i udać się na konsultację do chirurga dziecięcego. On po badaniu wyjaśni w czym tkwi problem i zaleci odpowiednie postępowanie zachowawcze (np. maści, ćwiczenia) lub być może operacyjne (niestety to podstawowy sposób leczenia stulejki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ew22 Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 A jakie będzie to badanie co on mi będzie robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi