Gość Paweł Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Dzień dobry, 4 lata temu miałem wycinany spory kawałek skóry na nodze, wcześniej zdiagnozowano tam czarniaka (stan choroby bardzo wczesny). W badaniu histopatologicznym nie wykryto komórek nowotworowych, nie miałem chemioterapi ani wycinanych węzłów chłonnych. Problem polega na tym, że wczoraj, w ciągu ok. godziny pod blizną pooperacyjną wyskoczyła mi *gulka* - zgrubienie, na początku mocno swędzące. Po kilku godzinach w większości zgrubienie się wchłoneło, jednak dziś (drugi dzień) wyczuwam niewielkie zgrubienie pod blizną. Wizytę w poradni onkologicznej wyznaczono mi za mięsiąc, proszę o kilka słów co to mogło być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Trudno powiedzieć co to jest. Czy zmiana ma związek z wyciętą zmianą nowotworową czy przyczyna jest pochodzenia mięśniowego albo nerwowego. Trzeba poczekać na wizytę u lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi