Gość desperado Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Witam! Mam 38 lat.Od tygodnia zauwazam ze moje wedzidelko stalo sie w gornej czesci sztywniejsze, a cale lekko opuchniete.na powierzchni da sie zauwazyc niewilka biala podluzna plamke ok2mm. czasami odczuwam tam lekkie pieczenie, szczegolnie w czasie higieny,generalnie mam wrazenie ze stalo sie krotsze, i penis lekko sie wykrzywia wczsie zwodu.nie mam probelmu z napletkiem, dlatego moje pytanie czy mozna *nabyc* krotkie wedzidelko, czy jest to jakas infekcja? musze dodac ze od miesiaca smaruje pachwiny i pod napletkiem clotrimazolem zpowodu grzybicy, ktora sie tam pojawila i uzywam duzo talku dla utrzymania suchosci.czy potrzebuje urologa, czy moze tylko dobrego kremu.dziekuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Raczej w tej sprawie skontaktuj się z dermatologiem. Być może te dolegliwości związane z wędzidełkiem spowodowane są także stanem zapalnym na podłożu grzybiczym (może to wymagać leczenia także środkami przeciwgrzybiczymi doustnymi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość desperado Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 dzieki. wlasnie wrocilem od lekarza-internisty, powiedzial mi to samo, ze to moze byc grzybek no i przepisal mi nizoral.super dzieki mam nadzieje,ze wszystko wroci do normy.pozdro z florydy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jacek Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 witam.mam 35 lat od jakiegoś czasu zauwazylem w przy wędzidełku mały biały guzek.Jest koloru bialawo zółtego nic mnie nie boli ale troche się nie pokoje co to może być proszę o odpowieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiek Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 i co panowie z tym białym guzkiem przy wędzidełku? też zauważyłem coś takiego i zastanawiam się czy udać się z tym do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi