Gość Jerzy Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Witam, od pewnego czasu mój penis jest jakiś inny, podczas gdy nie jest we wzwodzie jest raz lekko twardawy, żołądź jest normalny, a nie raz jest zupełnie normalny, niedawno wyszedłem ze szpitala bo byłem po zapaleniu pęcherza, ale kilka dni później objawy wróciły, ból przy oddawaniu moczu, mlekowaty mocz. Czy to przez zapalenie mój penis może być * inny * ? dodam że po wytrysku również piecze, co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiek Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi