Gość ana..ana Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Mam wyniki ze szpitala. nie wiem co dalej. miałam konizacje i po konizacji wyszło...Erosio gladularis in statu epidermisationis. Dysplasia epitheli planoepitheliale gradus levioris.excisio completa. Mam nadzieje ze da się to przetłumaczyć :) pozdrwiam i dziekuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Erosio gladularis in statu epidermisationis. Dysplasia epitheli planoepitheliale gradus levioris.excisio completa. - oznacza Nadżerka gruczołowa w stadium naskórkowania. Dysplazja (zaburzenie różnicowania się nabłonka) nabłonka płaskiego stopnia lekkiego. Wycięto w całości. Nie ma powodu do niepokoju. Wynik świadczy o zwykłym zwyrodnieniu nabłonka. Bez cech nowotworzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ana Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 dziekuje bardzo :) dużo mi to dało. bardzo się denerwowałam. moja mama jak również babcia maja raka szyjki macicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kaska Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Witam. 02.01 2014 Miałam zabieg konizacji szyjki macicy. Mam teraz problemy z utrzymaniem moczu jak również pojawił się bardzo intensywny i nie przyjemny zapach z pochwy. Czy to naturalne po takim zabiegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi