Gość misiek_elblag Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Miałem rezonans magnetyczny .mam opis badania rezonansu magnetycznego i teraz nie wiem czy isc do neurologa czy do ortopedy . nie masz kogos obcykanego kto by to zdiagnozowal pod katem leczenia ? Pogłębiona fizjologiczna kyfoza piersiowa kręgosłupa. Prawostronna skolioza. Obniżenie i odwodnienie krążków międzykręgowych Th6-7 i Th7-8. Centralno-prawoboczna wypuklina krążka międzykręgowego Th6-7 w niewielkim stopniu uciska worek opony twardej. proszę tez czy to cos powaznego i jak to leczyc jesli jest do leczenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dorota Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Najlepszym rozwiazaniem są ćwiczenia metodą Mc Kanziego Skontaktuj sie z odpowiednim terapeutą Pozdrawiam Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi