Gość coRobić Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Mam 19 lat przez kilka miesiecy mialam niewielkiego guzka na policzku, wygladal jak poprostu syfek na policzku jak nie jeden ktory mialam kiedys, jednak inne po mocniejszym nacisnieciu poprostu pękał i wyciekała ropa czy tam taki biały płyn. Tego guzka wczoraj wieczorm wycisnełam i poczulakm tak jak by pekl w srodku. A rano jak wstałam miałam caly spucniety policzek . Teraz wieczorem mam podłoznego guza ktory jak by ukladal sie w kształt jak by strzałki (*) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Trudno mi określić co to może być bez bezpośredniego badania. Radzę w tej sprawie udać się do lekarza celem zbadania zmiany. Taka zmiana sugeruje występowanie kaszaka co będzie wymagało leczenia zabiegowego przez chirurga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coRobić Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 dzwoniłam do roznych dermatologów w miescie i na wolny termin trzeba czekac ponad tydzien, co robic.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi