Gość ala Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Witam ostatnio przechodzilam przeziebienie, które przeszło po kilku dniach. Zauważyłam przypadkowo jednak, że na szyi mam zgubienie pod szyją , które jest niewidoczne można je tylko wyczu dodam , że nie boli, nie mam żadnych objawów ani ból gardła, ani gorączki itp wybieram sie do lekarza bo strasznie mnie to niepokoi czy może to byc węzeł chłonny w takim razie przez ile taki stan może sie utrzymywać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zapewne jest to właśnie powiększony węzeł chłonny po przebytym przeziębieniu. Jeśli samoistnie nie zmniejszy się w przeciągu 2-3 tygodni proszę w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi