Gość martyna18 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Mam 18 lat. Ponad tydzień temu podczas wysiłku fizycznego poczułam ból odbytu, poszłam do łazienki i poczułam duży, gruby guzek przy odbycie. Przez kolejne dni nie mogłam siadać, chodzić ani się wypróżnić-guzek był siny i tak jakby podszedł krwią. Byłam u lekarza rodzinnego, stwierdził zakrzep (który na szczęście zniknął) i dał skierowanie do chirurga. Po zakrzepie hemoroid się zmniejszył, ale mały guzek dalej jest. Czasami boli, wygląda nieestetycznie i powoduje dyskomfort. Czy jest szansa, że zostanie on usunięty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość martyna18 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 dodam, że już kiedyś wypadł mi guzek, ale wchłonął się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi