Gość Robert Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Dzień dobry mam poważny problem mam po srodku worka mosznowego dużego guza wiele jest pod skórą po srodku wzdłuż linii worka mosznowego do kogo mam sie udać czy do wielkości wegierki która mnie zaczyna boleć i wciąż rosnie do kogo mam się udać czy do szpitala czy do jakiego specjalisty?? dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Trudno mi ocenić co to może być bez bezpośredniego badania. Być może to jakaś torbiel. Radzę w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Robert Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 dziekuje bo to już boli mnie normalnie razi już slipkach i spodniach chodzic się nie da dziekuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi