Gość Bartek Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Witam. Mam pewien problem. Przy siedzeniu odczuwam bul w okolicy lewego półdupka tak na samym dole. Jest to dziwny pulsacyjny bul przez chwile po jakimś czasie ustępuje. Mam 16 lat i zbytnio nie wiem co mam z tym zrobić a wstydzę się o tym powiedzieć rodzicom. Prosił bym o pomoc. Z góry Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Trudno powiedzieć co to jest. Brak opisu zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iwka Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 ja spadłam z konia i też mam taką samą sytuacją ..! Lecz nie mogę o tym powiedzieć rodzicom ponieważ bym już niejeździła na koniu *(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 czesc. mam taki sam problem. I tez nie wiem jak go rozwiązać. A ty juz znalazłeś sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi