Gość mimi Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Mam pytanie czym spowodowany jest zielonkawy płyn który wydobywa sie z mojej piersi jest go nie wiele kropelka.Po badaniu prolaktyny wyszło 8,04 to w normie mój endokrynolog zlecił mi wykonanie testu PRL z MCP czemu ma służyć to badanie,czy ten wycik może być na tle nerwowym,przyjmuje też leki na uregulowanie pracy jelit debretin ,a wcześniej duspathalin,czy one moga jakoś wplywać na pracę przysadki.A może to guz przysadki nie wiem co mam myśleć ,proszę o podpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Zielonkawy płyn może świadczyć o zakażeniu np. bakteryjnym, skoro prolaktyna w normie nie trzeba się martwić na zapas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mimi Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Byłam dziś u endokrynologa z wynikami PRL ,na czczo 8,60 po mcp w pierwszej godzinie 200 i po drugiej godzinie też 200.Lekarz powiedział że to hiperprolaktemia ,nie dał mi żadnych leków,zlecił tylko badanie dna oka i pola widzenia.Czy ta prolaktyna może świadczyć o guzie przysadki,czy to reakcja na stres,jestem bardzo nerwowa.proszę o wskazówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Zobacz choroby piersi zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/piersi-choroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi