Gość Qwerty321 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Dzisiaj zobaczyłem u siebie na mosznie Guzek podobny do pryszcza, tylko większy i wiele twardszy. Kiedy mocno go ścisnąłem poczułem jak pękł pod skóra i ten łój co w nim był nie wydostał się na zewnątrz tylko rozprysnął się w środku. Czy jest to możliwe, że łój przeniknął do środka moszny? Czyli jest w jądrach? Co się teraz stanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Nie. Nie ma raczej takiej możliwości. Zapewne zawartość rozeszła się po skórą moszny. Nawet jeśliby dostała się do wnętrza moszny (na 100% nie do jąder) to nic niepokojącego. Taka substancja jest Pana naturalną wydzieliną gruczołową, więc nie stanowi ciała obcego dla organizmu i nie wyzwoli patologii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qwerty321 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Kamień z serca. Dziękuje Doktorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qwerty321 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 A co teraz się z tą mazią stanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qwerty321 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 I z tą otoczką, w której znajdowała się maź (zawartość torbieli) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość keke Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 mam ten sam przypadek ,czy ta wydzielina zniknie po jakims czasie ,da sie ją wypocić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi