Gość daniel Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Witam, mam 18 lat i we wzwodzie mój penis ma obwód około 15-16cm, a moja partnerka jest dość szczupła i niska i jakby tak porównać wielkość do jej pochwy, to wygląda po prostu na strasznie dużego i boję się, że przy stosunku nawet się tam nie zmieści, a jak zmieści to będę sprawiał jej ból. Jestem przewrażliwiony? Wystarczy odpowiednie nawilżenie żeby było wszystko okej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Tak. Wystarczy odpowiednie nawilżenie i delikatność w czasie stosunku seksualnego, a wszystko będzie w porządku. Proszę się nie martwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Wieszcz to nie problem poprostu kochasz sqojol kobitke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daniel Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 dzięki za pomoc! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi