Gość Patryk Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Witam, boli mnie prawe jądro przy dotyku od wczoraj nie wiem co jest bo nagle zaczęło mnie boleć/ tylko jak naciskam na nie boli jak chodzę nie. Czy może to być przyczyna że często mogę naciskać na nie jak śpię ?? Mam się bać i czy mam zgłosić się do lekarza ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Takie objawy mogą świadczyć o zapaleniu jądra. Trudno mi ocenić konkretnie co się dzieje bez bezposredniego badania być może badań dodatkowych np. USG. Jeśli dolegliwości nie są nasilone, nie ustąpią w przeciągu 1-2 dni radzę z tym problemem udać się bezpośrednio do lekarza. W przypadku ostrych objawów pilnie udać się na dyżur do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi