Gość albert12 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Witam w Czwartek wieczorem po masturbacji zaczęło mnie bolec nagle jądro. teraz przez te dwa dni jądra czasami boli pojawia się nagły ból i zaraz znika przez ta 1 sec jak boli jadro boli mnie jeszcze kawałek jakiejś żyły łączącej penis z jądrem ból jest bardzo silny. Dodam do tego że mam stulejke+ wezidełko do usunięcia bo już byłem prywatnie miesiąć temu u urologa . nieiwm czy ból moze być spowodowany przez wezidełko przez któe neiprzeplywa krew toznaczy jest w nim krew jest wezidełko gróbe ale na samym końcu jest białę wezidelko i wyraznie widac ze krew neiprzeplywa przeznie. Co mi może doelgać do jakiego lekarza mam sie udać idą świeta wszystko jest pozamykane i w dodatku weekend. Jestem z okolic lublina . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość albert12 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 dodam ze przez 2 tygodnie brałem gainera 737 i kreatyne cm3 ale nie biore teog juz od poniedziałku. chodziłęm na slownei 3 razy w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi