Gość ania Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Witam mam 31 lat byłam dzisiaj u ginekologa poniewaz wykryłam w lewej piersi guzka zrobiłam usg podejrzewał torbiela skierował mnie do poradni onkologicznej tam zrobiono mi znow usg i powiedzieli mi ze to guzek o jednorodnej niskiej echogenicznosci odpowiadajacy najprawdopodobniej zmianie łagodnej nastepna wizyte mam styczniu prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Proszę się zgłosić na kontrolę w wyznaczonym terminie przez lekarza. Taka zmiana może sugerować łagodnego guzka typu gruczolakowłókniaka. Do ewentualnego rozważenia wykonanie biopsji cienkoigłowej celem określenia dokładnego czym jest zmiana guzowata. O tym zadecyduje bezpośrednio lekarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 dziekuje za wiadomosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi