Gość Mario Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Proszę mi powiedzieć miałem robioną operacje wydłużenia wędzidełka Po operacji juz minał 4 dzień blizny juz powoli sie zaczynaja goić. Ale z prawej strony moj zołądz jest troche siny. Czy to wynik tej operacji i jeszcze nie doszedl do siebie?? Mogę bez problemu opuszczać napletek i podciagać. Ale ten siny mnie troszke dziwi Może ze to swiezo po operacji. i czym smarować za mascią zeby lepiej sie zagoiło. Sa jakies specjalistyczne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Czy to wynik tej operacji i jeszcze nie doszedl do siebie? - Tak, to właśnie wynik operacji i nie ma się czemu dziwić. Zasinienie do tygodnia powinno się wchłonąć. Ale ten siny mnie troszke dziwi Może ze to swiezo po operacji? - Tak, to stan pooperacyjny. Normalna sytuacja. i czym smarować za mascią zeby lepiej sie zagoiło. Sa jakies specjalistyczne? - Można smarować żelem na bazie heparyny (np. Lioton 1000). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mario Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Dziękuję proszę mi powiedzieć okres przerwy w doznaniach seksualnych to kolo miesiaca?? bo slyszalem rozne teorie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi