Skocz do zawartości
eChirurgia.pl

Pieczenie, uczucie ciepła i ból jąder

Gość Bezradny Michal

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Bezradny Michal

Dzień dobry, nazywam się Michał i mam 19 lat, chciałbym napisać tu o swoim problemie ponieważ prawie żaden urolog nie potrafi mi pomóc, będę niezwykle wdzięczny za udzieloną mi pomoc. Mój problem zaczął się w 2011 roku, gdy zacząłem czuć ból jąder po wytrysku lecz nie zawsze z czasem się on powiększał aż do takiego stopnia że nie mogłem stać w miejscu, towarzyszyło temu znaczne zwiększenie temp jąder, myślałem że to minie lecz tak się nie stało, zdecydowałem się pójść do urologa, pierwszy stwiedził że nic mi nie jest nie badając mnie, drugi badał palpacyjnie także nic nie stwierdził aż poszedłem prywatnie wykonano mi usg na leżąco i badanie palpacyjne takżke powiedział żę nic mi nie jest, wybrałem się do szpitala wojskowego gdzie lekarz stwierdził żylaki powrózka nasiennego, dopiero po usg na stojąco, palpacyjnie nic nie wyczuł. Skierował mnie na operacje, miałem wykonaną operacje metodą klasyczną, ból ustał tak do połowy ale dalej boli i co gorsza doszło pieczenie, gdy dotykam moszny jest znacznie cieplejsza niż ciało, najczęściej dzieje się to po wytrysku ale ostatnio nawet i bez tego np. jak długo siedze, operacje miałem wykonaną 20.05.2013r. byłem po tym u lekarza powiedział, żę operacja została wykonana prawidłowo. Najgorsze żę to boli, piecze i zwiększa temp czego sie najbardziej boje bo chce być tatą w przyszłości. Proszę o pomoc bo naprawdę już nie wiem co mam robić :( z góry dziękuję za przeczytanie :)

Gość Bezradny Michał

Ciąg dalszy... Od dłuższego czasu mam zimne stopy i dłonie, zaobserwowałem że pieczenie w jądrach występuje gdy mam właśnie zimne dłonie i stopy, kiedy je ogrzewam pieczenie jąder występuje, może mi ktoś pwoeidzieć o co chodzi, przypadkiem nie mam problemu z krążeniem? Jeśli tak to co zrobić żeby to ustało? Panie doktorze, spotkał Pan się z takim czymś?