Gość XYZ_XYZ Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Chciałbym poprosić o porade. Od paru dni z żona mielism więcej stosunków niz zwykle i po stosunku zauważyłem, że mam tak jakby pokłutego penisa i napletek (mocno zaczerwieniony) Dzień później bardzo zaczął swędzieć, oczywiście wieczorem umyłem dokładnie i użyłem płynu do higieny intymnej. Na 3 dzień czyli dzisiaj bardzo swędziało prze cały dzień w pracy i jak przyszedłęm do domu to skóra z napletka z trudem sie zsunęła do końca, a teraz wieczorem już wogóle nie moge jej ściągnąć nnawet bez zwodu. Umyłem w miere możliwości płynem do higieny intmnej i dodatkowo przemyłem rumiankiem. Czy to chwilowe zapalenie i przejdzie samo, czy trzeba sie martwić, a jeżeli tak to ile odczekać zanim udam się do urologa? Penis wygląda normalnie, jednak koniec apletka jet azerwieniony i swędzi teraz, a jak próbowałem ściagać delikatnie to szczypał. Dziękuje za odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Taki stan może świadczyć o zapaleniu grzybiczym. Z tym problemem można bezpośrednio udać się do lekarza rodzinnego, nie trzeba od razu do urologa. Środki stosowane miejscowo i być może też ogólnie powinny być wytaczające - oczywiście żona też musi się leczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi