Gość Agaton Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Mam pytanie-kilka lat temu pojawił mi się guzek na twarzy malutki o nieregularnych kształtach, później drugi trzeci teraz jest ich pięć różnej wielkości i kształtu. Obok tych guzków skóra nie opala się . Z daleka tego nie widać z bliska wygląda to jak blizna. Byłam u dermatologa, ale nie stwierdził co to jest.To nie jest bolesne, jest twarde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Trudno mi określić co to może być bez bezpośredniego badania zwłaszcza, że dermatolog nie może tego określić. Myślę, że jedynie wycięcie takiej pojedynczej zmiany i poddanie jej badaniu histopatologicznemu może rozwiązać kwestę czym ta zmiana jest i jak należy dalej z tymi zmianami postępować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi