Gość Maniu Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Witam, po zażyciu magnezu w postaci tabletki musującej po kilku godzinach po opróżnieniu pęcherza wycieknie piana z penisa w dosyć sporej ilości. Po tym fakcie czuje pieczenie przewodu moczowego oraz *niemoc sikania*. Dodam też, że gdy mocno napieram podczas robienia kupy z penisa czasem wycieknie tez jakaś maź koloru szarego... bylem z tym problemem u lekarza wyniki moczu wyszły poprawnie a lekarz zbagatelizował sprawę i lekko mówiąc wyśmiał mnie. Do tego wszystkiego dochodzi słaby wzwód lub jego brak- czasem jest dobrze ale to tylko czasem. Mam 22 lata proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniu Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Dodam tylko jeszcze, ze miałem badania na testosteron wyniki wyszły bardzo dobre *) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi