Gość lawaignajt Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Witam mam pytanko ile dni czy godzin przed zabiegiem usuniecia woreczka zolciowego metoda laparoskopowa musze odstawic palenie papierosow dziekuje serdecznie za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dorota Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Ja paliłam dokąd się dało :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magda Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Ja ostatniego papierosa spaliłam niecałą dobę przed operacją czyli tuż przed zgłoszeniem się na izbę przyjęć do szpitala ale ogólnie mówi się że przynajmniej 6 godzin nie powinno się palić. Chodzi o reakcje organizmu na narkozę po której niektórzy wymiotują a nikotyna podobno niezbyt dobrze komponuje się z narkozą pod tym względem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi