Gość lolek15 Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Witam , miałem trądzik który wyleczyłem izotekiem przed leczeniem mialem dlugo problemy z trądzikiem, wychodziły cysty z ktorych wychodziła ropa, wyszła taka jedna na czole jak kazda inna i z boku nad brwią podłużna były czerwone bolące, po czym przestały bolec i zrobiły sie normalnego koloru i zostały do dzis (2,5) roku . Izotek wszystko wyleczyl lecz nie te guzki , z jednej raz przed kuracja izotekiem jeszcze po jakims czasie znowu zrobiła sie czerwona i wycisnąłem rope po czyym lekko zmalała i zagoiła sie, zmiany są twarde w dotyku moge je przesuwac razem ze skórą jezeli je rozmasuje to *znikają* na kilkanascie minut po czym znowu rosną do poprzedniego stanu, rano najbardziej je widac mysle ze ze wzgledu ze skóra jest napięta rano, bylem u kilku dermatologow, jeden mowił ze to mogło dojsc do zwłóknienia po stanie zapalnym i skierowano mnie na laser, osoba pracujaca na laserze powiedziala ze jest to zbyt duze i laser tego nie usunie, drugi dermatolog ze to tłuszczak albo kaszak trzeci ze to tez jakies zwłóknienie , kazdy co innego, wyglada to jak by włozyc implant pod skórę , skóra w tych miejscach jest normalna tylko są dwa zgrubienia, jakby jabłko adama na czole tylko małe, pod skórą nic nie czuć jezeli sie to rozmasuje jest jak normalna skóra w kazdym innym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lolek15 Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 dodam jeszcze ze jeden dermatolog poweidział ze to tłuszczak ,a z tego co czytam to tłuszczaki są miekkie w dotyku i wątpie by dało sie to rozmasować ze by to znikło na kilka minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi