Gość 123 Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Bola mnie jadra glownie prawe i pochwiny i czasem pomiedzy jadrami a odbytem zaczelo się to po wytrysku i boli 20 dniu boł nie jest zbyt mocny może być to związane z dojrzewaniem mam16lat ?byłem u lekarza i powiedział ze to przez dojrzewanie ale nie mowilem ze po wytrysku bol od paru dni się zmniejszych niemam goroczki i niebola i niebolaly przydotykani i niebyly spuchniete bol leko wzraso po wytrysku nie miałem USG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Rzeczywiście takie dolegliwości mogą być związane z okresem dojrzewania. Ale też nie jest wykluczony jakiś stan zapalny jądra, prostaty. Radziłbym o tym fakcie poinformować rodziców i udać się na konsultację do chirurga dziecięcego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi