Gość jaki1 Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Mam ponad 20 lat i w wieku 5 lat miałem operacje (posierdzie).W jednym miejscu po szwie pozostało coś w stylu tunelu, otwór z jednej strony ,,tunel* na długości około 2-3 mm i drugi otwór. Tunel jest pod cienką warstwą skóry i mogę z łatwością przez jeden otwór wprowadzić igłę tak żeby wyszła z drugiej strony.Niestety jest on troche widoczny i chciałbym sie dowiedzieć czy moge go sam przeciąć wzdłuż czego sie trochę boje lub do jakiego specjalisty mam się udać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Nie wiem co Pan rozumie pod pojęcie posierdzie??? (nie ma takiej choroby w medycynie). Może chodzi Panu o spodziectwo??? Radzę z tym problemem skoro związany jest z penisem udać się do urologa bezpośrednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi