Gość Piotr Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Mam 19 lat. Od jakiegoś czasu zauważyłem u siebie coś w rodzaju guzka na prąciu, z którego na początku wydobywała się biała substancja. Stosowałem przepisaną przez dermatologa maść oxycort i guzek zmniejszył się. Po zmniejszeniu był podłużny. Lecz wczoraj parę godzin po tym gdy nacisnąłem kilkukrotnie guzek to mocno się powiększył i wystąpiła opuchlizna prawej strony prącia. Co to może być i jak to leczyć? Proszę o poradę. Dodam jeszcze że dbam o higienę i nie jest to choroba przenoszona drogą płciową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Dodam jeszcze bo zapomniałem, że guzek jest podskórny i skóra z zewnątrz jest normalnego koloru. Zanim wystąpiła opuchlizna to część guzka była jakby przylepiona do skóry a część nie i można byłą ją lekko przemieszczać. Z góry dziękuje za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi