Gość Beata Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Witam, 3 tygodnie temu byłam na operacji usunięcia mięśniaka, po operacji wysłano go na badanie i teraz przyszły mi wyniki, jednak wizytę mam dopiero na 10 Grudnia a sama nie jestem wstanie odszyfworać co to mogło być. Bardzo prosiłabym o pomoc gdyż dręczy mnie myśl czy było to coś poważnego i czy mogą być tego jakieś powikłania. Z góry Dziękuje za odpowiedź. 1. Leiomyoma partim hialinicum Diameter tumoris 4.5cm 2. Leiomyoma Diameter tumoris 2.5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 1. Leiomyoma partim hialinicum Diameter tumoris 4.5cm - oznacza Mięśniak gładkokomórkowy częściowo szkliwiejący. Średnica guza 4,5 cm 2. Leiomyoma Diameter tumoris 2.5cm - oznacza Mięśniak gładkokomórkowy. Średnica guza 2,5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Beata Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Dziękuje za odpowiedź :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi