Gość Patryk Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Otoz po treningu zjadlem dobrze ale zaczal mnie brzuch bolec na noc a ze bylem troche leniwy to zjadlem na sucho siemia lnianego spora dawke i zaczalem miec jakies dziwne sytuacje jakbym mial umrzec dusznosci bylem na izbie przyjec cala noc na kroplowce i podali mi cos na sen ale nie moge spac ciagle chodze taki dziwny jakby cos sie stalo moze cudem nawet przezylem ale nie wiem co robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Nie podaje Pan żadnych konkretnych objawów. Stwierdzenie *dziwny* nie wskazuje na nic konkretnego. Myślę, że siemię lniane nie zaszkodziło Panu. Jeśli Pan odczuwa, że jest Pan chory to trzeba z tym problemem bezpośrednio udać się do lekarza, który Pana zbada i być może zaleci badania dodatkowe (np. badanie krwi, moczu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi