Gość robert Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Witam.od paru dni boli mnie lewe jądro i takie dziwne uczucie w brzuchu,a w nodze takie jakby mrowienie,nie wiem czy wczoraj w pracy nie dostałem gorączki od tego bo co jaki czas wychodziły mi poty i tracilem sile.jestem w obcym kraju i nie wiem co zrobic/:-( proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Trudno mi określić co się dzieje bez bezpośredniego badania. Takie objawy mogą sugerować zapalenie jądra. W takim przypadku stosuje się antybiotykoterapię, leki przeciwzapalne i przeciwbólowe. Leki są dostępne na receptę. Trzeba w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza celem badania i określenia dalszego sposobu postępowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Robert Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 A jest to realne ze te objawy SA od kręgosłupa?bo plecy mnie bola na samym dole i noga mi tak dziwnie jakby dretwiala,zacząłem stosować tabletki ketonal i dzisiaj troszkę lepiej...czy te tabletki mogę stosować dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi