Gość 123 Lala Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Mam taki guzek w okolicech pochwy jak dotykam to boli, jestem młoda bardzo młoda i raczej nie wypada iść do ginekologa. Miałam już kilka razy taki guzek, ale się za bardzo nie przejmowałam Guzek był coraz większy, aż pękał, ze środka wylał się jakiś płyn i trochę krwi. Od kilku miesięcy cały czas powraca i w całkiem innym miejscu. Nie wiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Na pewno trzeba z tym problemem udać się do ginekologa. To nie ujma i żaden wiek nie jest przeciwwskazaniem do takiej konsultacji. Te objawy sugerują występowanie torbieli gruczołu Bartholina. Jedynym skutecznym sposobem postępowania w przypadku takich torbieli jest leczenie zabiegowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Mnie sie zdarzylo 4 raz. Bol jest okropny. Nie pomagaja zadne leki. Mieszkam w UK. Doktor dal mi flucloxacillin i odeslal do domu. Wyje i krzycze, wszystko boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Zobacz choroby kobiece zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/pochwa-pochwy-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi