Gość Emil Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Witam serdecznie! Mam 27 lat i od prawie 2 tygodni mam problem. Mianowicie piecze mnie końcówka prącia, nie mam żadnej wysypki i nie swędzi mnie tylko piecze. Jak oddaję mocz jest tak samo ani lepiej ani gorzej. Nic sie nie wydobywa innego z prącia niż mocz. Nawet nie jest zaczerwieniony. Dodam jeszcze, że 3 dni przed tym jak zaczęło mnie piec miałem kontakt seksualny przygodny ale z prezerwatywą. Wczoraj byłem u dermatologa-wenerologa i przepisała mi Fluconazole jednorazowo i maść Pimafucort i niestety od tygodnia nic nie pomaga. Zrobiłem pare dni temu badania moczu i wyniki wyszły dobre, żadnych bakterii. A po tygodniu do tego jeszcze doszło ból jąder. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafał Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Mi to wygląda, mimo wszystko, że badania moczu wyszły dobre na ostre zapalenie jąder i pęcherza.Polecam furagin +cyploflaksynę jako antybiotyk,bo powinien byc.Mocz zbadać na posiew!Zwykłe badania sa czesto niedokładne.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafał Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Mi to wygląda, mimo wszystko, że badania moczu wyszły dobre na ostre zapalenie jąder i pęcherza.Polecam furagin +cyploflaksynę jako antybiotyk,bo powinien byc.Mocz zbadać na posiew!Zwykłe badania sa czesto niedokładne.Pozdrawiam!P.S*Np.Lek ciproneks,cipropol, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Mode prezerwatywa byla jakas zla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi