Gość emil Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Witam! Tydzień temu miałem przygodny seks w domu publicznym. Trochę głupio to zabrzmi ale byłem pijany i nie pamiętam czy był z zabezpieczeniem czy bez. Trochę się obawiam bo był to mój pierwszy raz w domu publicznym i chciałbym zrobić sobie badania na HIV i HCV. Po jakim czasie mogę takie zrobić i gdzie się udać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Najwcześniej po 4-6 tygodniach można wykonać testy oceniające czy doszło do zakażenia. Jednak czułość wykrywania zależy od specyfiki testu. Proszę po tym okresie zgłosić się do Laboratorium Analitycznego, gdzie zostaną Panu przedstawione możliwości i zakres wykonywanych testów. Nie trzeba mieć skierowania od lekarza, aby te testy wykonać (pełnopłatne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi