Gość polek Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Moja przypadłość: po śniadaniu lub kawie porannej dopada mnie ból pośrodku nadbrzusza. Chwilę później mam rozwolnienie, a po 1-2 godz. mi przechodzi i do końca dnia nic mi nie jest. Taki stan rzeczy mam od 1 miesiąca. Wcześniej od ok. 2 lat miałem i mam przeważnie półpłynny regularny (raz na dzień) stolec. Raz na jakiś czas po południu też muszę zrobić i także półpłynny.(z niestrawionymi resztkami jedzenia np. skórki po owocach) Do tego częste gazy, ale pojawiające się dopiero po południu. Badanie usg jamy brzusznej nie wykazało zmian poza dość dużym zagięciem przewodu żółciowego. Co mi może dolegać? Może mam się zgłosić do psychiatry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość polek Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Tylko się nie pozabijacie z odpowiedzią. Powoli nie wszyscy razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi