Gość pacjentka92 Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Mam 21lat,10 października miałam usuwany pęcherzyk zolciowy metodą laparorkopową. Zamierzam ponownie zacząć chodzic na wf, który na mojej uczelni nie jest zbyt prosty. Czy mogę już biegać na 1000m i podciagac się na drążku ? czy jeszcze za wczesnie? Kiedy będę mogła chodzic na basen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Czy mogę już biegać na 1000m i podciagac się na drążku? - Radzę odczekać jeszcze z 1-2 tygodni (zaleca się miesiąc po zabiegu pełne obciążenie mięśni powłok brzusznych) Kiedy będę mogła chodzic na basen? - Jeśli rany są zagojone to już można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi