Gość Lamia& Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Witam, pół roku po operacji przepukliny pępkowej odczuwam jak by kłucie, ból który narasta wieczorem przy dotknięciu czuje zrosty po operacyjne i właśnie tam odczuwam to kłucie nie wiem czy to przejdzie czy iść do lekarza specjalisty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Proszę w tej sprawie udać się na bezpośrednie badanie i konsultację do chirurga. On po badaniu wyjaśni przyczynę dolegliwości. Trzeba wiedzieć, że zazwyczaj takie dolegliwości raczej w przeciągu 6-9 miesięcy po tego typu zabiegu powinny ustąpić. Jeśli do tego nie dochodzi trzeba ewentualnie rozszerzyć badania o np. USG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lamia& Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Witam raz jeszcze bardzo i to bardzo dziękuje ,mam umówioną wizytę u lekarza na jutro i właśnie chciałam prosić o badanie USG,bardzo się martwię bo 9 lat minęło jak wygrałam walkę z rakiem,jestem po mastektomii, i jak poczuję większy ból to jakoś myślę o najgorszym,z pozdrowieniami Lamia& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi