Gość ANIA Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Od jakiegos czasu... Mozna powiedziec ze od dawna...Bo jakies 2 lata temu na czybku nosa, a własciwie nieo po prawej stronie zauwazylam guzka. Jest to wyczuwalne przy delikatnym dotyku- i jak sie dobrze wpatrzec to po prostu mam pewna delikatną wypuklosc. Nie boli mnie to ale mam wrażenie jakby sie troszke powieszyło. Jest to twarde, nie przemieszczalne. W dzisiejszym swiecie, gdy słyszy sie tyle o chorobach byle drobiazg może niepokoic, dlatego chcialam sie poradzić- czy rzeczywiście może to być cos powaznego.... Chcialam jescze dodać ze podobnego guzka mam na dłoni pod długim palcem ale ten przy dotyku reaguje- odczuwam ból. Czy takie *narośla* mogą być rodzinne??? Tato na ręce też ma podobne guzki.... Bradzo proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Właściwie na to pytanie powinien odpowiedzieć dermatolog. Bez obejrzenia zmiany nie można powiedzieć co to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alina Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 najlepiej pójdż do dermatologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jan Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Wlasnie dzis odkrylem ze mam cos takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nati Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Tez mam taka twarda kulkę na nosie pod skora tylko mnie boli tak jak by jakis pryszcz się budowal szukam na forach i nie mogę nic znalesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mała Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Witam, ja tez coś takiego mam a nawet dwa, urosło w ciągu roku, i chyba rośnie dalej :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi