Gość Manala Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Witam, Choruje na Hashimoto. Prawdopodobnie wpadłam znowu w niedoczynność tarczycy, dlatego wciąż myślałam, że spóźniający się okres to objaw. Od roku lecze niski progesteron. Najpierw 4 miesiace duphaston, pozniej 6 miesiecy tab. antykoncepcyjne. Później odstawiłam za zaleceniem lekarza by sprawdzić czy mam prawidłowy cykl. Przez 2 miesiące był w miarę równy około 35. Za 3 razem już czekam 30 dni.Test ciążowy negatywny. Jednak zaczyna mnie martwić ból jajników. Nie mogłam ostatnio w ogóle leżeć na brzuchu. Czułam jak wszystko się we mnie ściska. Miewam także napady bólów w okolicy odbytu. Wizytę u ginekologa mam pod koniec października. Jednak ten ból staje się niemiłosierny. Czy mam powody do niepokoju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Manala Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 zapomniałam wspomnieć, że w czerwcu mialam torbiel krwotoczną, która znikła po miesiączce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi