Gość Marta Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Witam, ostatnio zastanawiam się czy wszystko w porządku z moim zapachem intymnym. Odczuwam go od bardzo długiego czasu (jeśli liczyc w miesiacach, będzie to na pewno liczba dwucyfrowa) i nie sądze aby była to tak długa infekcja. Tym bardziej że nie mam innych objawów oraz miałam w tym czasie robione ze dwa badania ginekologiczne, kilka razy mocz itd. Dodam że mam niecałe 20 lat. Zaczełam się delikatnie niepokoić powieważ zaczęłam jakiś czas temu wspolżycie i zastanawiam sie jak partner odbiera ten zapach. Jest intensywny i ostry. Szczerze mówiąc przypomina mi zapachem dobrze doprawiony rosół... Hah, może to śmiesznie brzmi ale serio. Któraś z pań też tak ma? Jeśli chodzi o jedzenie to zawsze intensywne smaki. Prawda jest taka, że każda potrawa musi być różnorodnie intensywnie przyprawiona, lubie ostre jedzenie i praktycznie w ogóle nie jem nic delikatnego ani mdłego. Do tego codziennie mięso. Czy zapach jest kwestią diety, jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SaraK Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Dieta bogata w mięso, czosnek, cebulę, por może wpływać na nasz zapach. Wprowadź do diety więcej owoców. A jak z higieną intymną? Możesz stosować płyn lacibios femina protecta z kwasem mlekowym i niskim pH. Chroni on przed infekcjami intymnymi, łagodzi podrażnienia i daje fajne uczucie świeżości. Można też dołączyć żel LF, by wzmocnić efekt świeżości przez cały dzień i ochrony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jola Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 nie straszę cię ale to nic dobrego takie zapachy nie wróżą nic dobrego ! zrób wszystko bo jesteś młoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi