Gość chory001 Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 witam, mam chorą trzustkę, cukrzycę typu 2 i ostatniego czasu naduzywam alkoholu, lecz trzustka w ogole mnie nie boli contonznaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Trzustka może wcale nie boleć mimo nadużywania alkoholu, a powoli być niszczona aż do schyłkowych postaci niewydolności trzustki. Alkohol w chorobach trzustki jest bezwzględnie przeciwwskazany!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 mam w d..pie od marca nie pije i gorzej sie czuje co to moze byc ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andreas Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 jesli chorujesz na trzustke,moge z autopsji powiedziec NIE PIJ daj spokoj z alkoholem no chyba ze chcesz sie przekrecic..choruje od 2 lat i dalem spokoj sobie z piciem..picie tylko cie zabije bo niszczy trzustke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KEW Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 .....mnie alkohol na trzustkę pomaga, nie piłem wcześniej prawie wcale*aż do czasu ,gdy jedna ze znajomych profesorek poradziła mi , aby *szczelić* sobie codziennie kiliszek koniaczku* od razu poczułem się lepiej, NO TO ZWIĘKSZYŁEM DAWKĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość whyme Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 fajnie by bylo przynajmniej troche od czasu do czasu sie napic 2- 3 piwka ewentualnie szklanke dobrej whyski fuckkk pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi