Gość Jaaanek Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Witam, Mam 23 lata, jestem szczupły i regularnie uprawiam sport (gry zespołowe). W nocy z wtorku na środę intensywnie (jakby chlustająco?) dwukrotnie wymiotowałem (bez domieszki żółci, czy krwi). Myślałem początkowo, że jest to grypa żółądkowa, jednak zdziwił mnie brak biegunki. W środę całkowicie rozbity nie oddałem stolca, w czwartek rano była jedna obfita biegunka, a potem już absolutnie nic. Do teraz nie mogę normalnie jeść, bo czuję się bardzo wypełniony w brzuchu i mam zgagę. Do tego uczucie nadętego żółądka. Wcześniej nie miałem żadnych podobnych problemów żołądko-jelitowych. Operacji też żadnych nie przeszedłem. Alkoholu nie piję. Najbardziej martwi mnie ten całkowity brak stola (też parcia) i uczucie wypełnienia w brzuchu. Z czym może to być związane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi