Gość nie znajoma Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Dobry wieczor panie doktorze chcialam zapytac czy jesli mam 10 kamieni po o srednicy ok. 5 mm to chcialam zapytac czy jest mozliwe abym wstała jak najszybciej?? i czy moze byc tam ze zabieg moze sie odbyc jesli zajde w ciaze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Jeśli kamica pęcherzyka żółciowego jest objawowa należy poddać się zabiegowi. Nie ma na co czekać tym bardziej, że drobne kamienie są bardziej niebezpieczne niż duże. W ciąży zabieg tylko, gdyby wystąpił ostry stan zapalny pęcherzyka żółciowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość justi Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 witam mam pytanie czy jest mozliwe zeby mi sie spuzniał okres a tym bardziej ze we wtorek mam miec zbieg usuwania kamienia czy jak bym była w ciąży to czy moze się odbyć ten zabieg i czy gazy koło trzustki są niebezpieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi