Gość Danka Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Proszę o wyjaśnienie co to oznacza, oczekuję na operację . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lek. Jacek Ławnicki Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Witam! Tłumaczenie brzmi: Gruczolakorak endometrialny najprawdopodobniej o pośrednim stopniu złośliwości. Dokładne określenie rozpoznania będzie możliwe po wycięciu zmiany oraz ocenie przez histopatologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anna Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Mój wynik po abrazji macicy 1.Kanał - Polypi mucosi 2.Jama macicy - Adenocarcinoma G1 papillare Wiem, że to rak ale co dalej...czego mam się spodziewać w najlepszym i najgorszym wypadku, jakie formy leczenia i rokowanie. Czekam na dalszą wizytę u ginekologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi