Gość Bożena R. Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Cztery dniu temu miałam usunięte 3 kamienie (o śednicy: 6mm, 10mm i 12mm) z pęcherzyka żółciowego metodą laparoskopową, a nie cały pęcherzyk wraz z zawartością; muszę dodać, iż mieszkam w Qatarze i tu chirurg powiedział, że usunie same tylko kamienie, a co więcej kazał normalnie wszystko jeść jak przed zabiegiem. Ja jednak stosuję dietę, jak po laparoskopii całego pęcherzyka, i co bym nie zjadła, to za chwilę mam luzny a raczej wodnisty stolec. Moje pytanie brzmi, czy to normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Na początku mogą być takie objawy, ale nie dłużej niż kilka dni po zabiegu. Jeśli w tym czasie nie ustąpią te dolegliwości może to być objawem zakażenia przewodu pokarmowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi