Gość Filip/Warga Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Witam, wiem że ten temat był już poruszany ale moja sytuacja jest troszkę inna. Otóż wczoraj miałem drobny wypadek rowerowy z wysiadającym pasażerem autobusu. Wydaje mi się zę był troszkę pod wpływam alkoholu ale wpadłem na niego i rozciąłem sobie troszkę górną wargę, kierowca autobusu wezwał karetkę, tam powiedzieli że nie musze z tym jechać do szpitala i powinno być wszystko dobrze. Chciałbym się dowiedzieć jak obchodzić sie z taka wargą ponieważ jest spuchnięta, czy czymś smarować, czy przykładać lód i w jakim czasie powinno to zejsć? Dodam też że uderzyłem się też w zęba(siekacz), nie rusza się ale jak dotykam językiem troszkę pobolewa i czuje że jak by się troszkę delikatnie przestawił, czy to zniknie i się zagoi? Dodam też że warga i ząb same z siebie nie bolą, Proszę o odpowiedz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi