Gość barPL Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Mam pytanie bo byłem u laryngologa z guzkiem pod brodą stwierdził że jest to ropa na początku mówił że jest to spowodowane migdałami przypisał mi tabletki clatre i quixx . Kazał zrobić badanie krwi i moczu po tych badaniach stwierdził że wyniki są dobre i nie będzie trzeba usuwać migdałów , powiedział że są to zmiany ropne w gardle i alergiczne w nosie . Przypisał znowu tabletki clatre i ribomunyl kazał brać aż do kolejnej wizyta i powiedział że przy kolejnej wizycie znowu przypisze mi tabletki tyle że w mniejszej ilość i tak parę razy aż będzie wszystko dobrze a moje pytanie jest takie czy on dobrze robi przypisując mi tylko tabletki bo po nich ta niby ropa w gardle się nie zmniejsza czy powinien wysłać mnie na usunięcie tego guzka bo jak zadałem mu pytanie co z tym to odpowiedział że po zakończeniu brania tabletek jak ten guzek nie zniknie to będzie trzeba go usunąć to czy te branie tabletek jest potrzebne bo są drogie a zaczyna mnie brzuch po woli boleć po nich czy iść do innego laryngologa żeby dał mi skierowanie na usunięcie tego guzka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pan ordynator Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 tak jak rowniesz i nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi