Gość lalala Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam, od jakiegoś czasu zauważyłam że mam takie małe zgrubienie dosyć jasne między pochwą, a odbytem wydaje mi się że czasami odczuwam jakiś ból przy odbycie i moje pytanie brzmi, czy to wynika z naturalnej budowy człowieka, czy to może być jakiś guz? nie mam żadnego krwawienia podkresle też, że mam tendencje to nerwicy i często wydaje mi się że coś mnie boli, bo za dużo się na ttym skupiam czy powinnam iść do lekarza i jeśli tak to do jakiego? aa i z punktu ginekologicznego wszystko jest w najlepszym porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nati Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Mam to samo, w kolorze skory. Bylam u 3 lekarzy, kazdy powiedzial, ze to zylak. I tyle. Poczatki hemoroidow. Poza.tym mam taka faldke skory od zawsze miedzy odbytem i kroczem i nie zwracalam na to wiekszej uwagi -, taka budowa. *) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lalala Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 no tak też podejrzewałam, że może żylaki...a zapisali Ci coś na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nati Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Dotalam masc o nazwie posterisan, ale nie pomogla. Mam to od dlugiego czasu i Pani Doktor powiedziala, ze taka juz moja natura, po prostu jest to taki oto zylak, ktory sie nie wchlonal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lalala Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 a byłaś u zwykłego rodzinnego lekarza i skierowali Cię potem do jakiegoś konkretnego? i dzięki wielkie za odpowiedź :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nati Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Byłam u dwóch rodzinnych i ginekologa. Każdy mi powiedział, że to żylak/hemoroid oraz, że może mi dać skierowanie do chirurga, ale ta zmiana jest tak mała, że pewnie mi jej nie będą chcieli wycinać. *) Nie boli mnie to ani nie przeszkadza, jedynie robi mi się troszkę twardsze jak mam zaparcia. *) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lalala Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 ja ogólnie jeszcze zauważyłam, że jak naciskam to to jest raczej twarde, i takie jakby w kolorze skóry lub nawet ciut jaśniejsze, no ale mam nadzieje, że to nic poważnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lalala Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 no i mam wrażenie, że caly czas to czuje, nie to że jakoś boli, ale jakby odczuwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi