Gość Piotr Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Witam. niedano jechałem rowerem i się przerciłe tak, ze jadrami walnąłem o rurkę pod siedzeniem. Jądra mnie bolaiły to oczywiste, a teraz już nie bolą. Czasami tylko w prawym czuję lekkie ukłucie. Moszna jest normalna, jądra też. Nie zauważyłem nizego niepokojącego moze poza bólem podczas sciskania jadra prawego. Czy może dojsc do jakichs zaburzeń czy to nic takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lek. Jacek Ławnicki Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Witam! Istnieje prawdopodobieństwo, iż na skutek urazu doszło do uszkodzeń w obrębie moszny. W celu ustalenia przyczyny dolegliwości konieczna będzie wizyta u specjalisty urologa. Do poradni urologicznej w ramach NFZ konieczne jest skierowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi