Gość CybeR Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Witam. Mam 17 lat. Mam pewien problem dotyczący penisa a konkretnie żołędzia. Mam na podstawie żołędzia ( tam gdzie sie on zaczyna - na dole ) takie białe plamy, hmm jak to nazwać , tak jak by tam gdzie jest ta biała plama tam by miała mi skóra zejść, jest tak jak by namoczona czy coś */ np: przy masturbacji boli i sprawia dyskonfort... *C To samo mam zaraz przy ( nie wiem jak sie to nazywa fachowo ) tym otworze na czubku żołędzia. Prosze pomóżcie mi Na prawde sie boje. I nie wiem czy mam sie z tym zgłosić do lekarza *C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi