Gość Mmmm Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Witam. Mam bardzo długi prawy worek mosznowy, który potrafi sam się rozciągnąć prawie do połowy uda. Do tego jądro spływa w dół tego worka i zdarza się, że przy chodzeniu naciągnie się bardziej i w dodatku obija się ciągle o kolana, co powodu u mnie ból podbrzusza i samego brzucha. Mam problem z nerkami, przez co ból się jeszcze bardziej wzmaga. Lewy worek mosznowy tak się nie rozciąga nawet, gdy sam próbuje go naciągnąć nie da się go tak samo wydłużyć jak prawego. W dodatku bardzo nieestetycznie to wygląda, gdy prawy worek wisi prawie kilka centymetrów poniżej lewego. Czy jest jakiś sposób zwężenie prawego worka do takiej samej długości jak lewego i czy taki zabieg byłby płatny czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi